Solisti muzica populara

georgel nuca 🎤

Binecunoscut prezentator al Etno Tv, emisiunea „Ramasag de folclor”, Georgel Nuca face parte din Charisma Band si doreste sa va faca serile mai frumoase. Experienta acumulata in domeniul televiziunii il recomanda de asemenea si in pozitia de MC pentru evenimentele dumneavoastra. Este un detinator impatimit al oricarui gen folcloric!

Videoclipuri Youtube ⬇️

George Pavel 🎤​

George Pavel este unul dintre artistii care fac parte din echipa Charisma Band si care poate imbina absolut orice stil de muzica. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul evenimentelor, George este capabil sa va ofere momente de neuitat atat pe muzica folclorica, lautareasca, muzica de petrecere, muzica usoara si de asemenea chiar si manele daca doriti. 

Videoclipuri Youtube ⬇️

mariana cimpoiașu 🎤

Din Formatie Nunta Charisma Band face de asemenea parte binecunoscuta interpreta de muzica populara Mariana Cimpoiasu. Colaboratoare cu numeroase posturi de televiziune ca: Etno Tv, Antena 1, ProTv si multe altele, este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face pentru a avea o seara de vis. Trebuie sa va spun, va trebui sa va pregatiti bine pantofii de dans, pentru ca doamna Mariana Cimpoiasu prin muzica dumneai nu va va lasa deloc sa stati la mese!

Videoclipuri Youtube ⬇️

ionela stancioi 🎤

Asa cum v-am obisnuit, formatie nunta Charisma Band va pune la dispozitie o alta bine cunoscuta interpreta de muzica populara. Artista este orginara din Oltenia, cu un bagaj muzical din toate zonele tarii capabila de a canta oriunde, fiind absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. Colaboratoare cu posturile de televiziune: Antena Stars, Etno Tv, Kanal D, Pro Tv, dar cel mai important fapt este experienta bogata in zona evenimentelor private de peste 20 de ani!

Videoclipuri Youtube ⬇️

liliana mitrana🎤

Cum era si normal, din Formatie Nunta Bucuresti face parte solista de muzica populara din Oltenia, Liliana Mitrana, ce abordeaza cu usurinta Banatul, Oltenia, Muntenia, aproape toate zonele tarii. Colaboratoare: Etno Tv, Favorit Tv, Kanal D, Antena 1.

Videoclipuri Youtube ⬇️

sorin banateanu🎤

Solist de muzica populara si folclor cu o experienta bogata in muzica de petrecere, completeaza Formatie Nunta Bucuresti Charisma band cu un repertoriu extrem de bogat, ce pot satisface gusturile muzicale chiar si celui mai dur critic muzical dintre invitatii dumneavoastra!

Este o persoana dinmaica ce transmite voie buna si distractie pana in zori de zi, aceasta fiind reteta pentru un eveniment de succes!

Videoclipuri Youtube ⬇️

aida ursu🎤

Aida Ursu este o solista de muzica populara care a influentat foarte bine stilul Dobrogean de muzica populara, ea fiind nascuta in zona Dobrogei. Artista este o bine cunoscuta interpreta de muzica folclorica, colaboratoare Etno Tv, Favorit Tv, ce poate imbina orice stil de folclor existent pe teritoriul Romaniei. 

Videoclipuri Youtube ⬇️