solisti muzica usoara/greceasca

mihaela chisnencu muzica usoara

Mihaela Chisnencu, solista de muzica usoara, participanta la Vocea Romaniei 2016 in echipa Smiley. Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, sectia Compozitie Jazz, poate aborda mai multe stiluri de la pop la blues si rock. Cucereste cu energia si repertoriul sau vast si variat. Vine in intampinarea evenimentelor voastre cu peste 10 ani de experienta scenica. 

Calitatile dobandite in anii de experienta ii permite sa va modeleze evenimentul dupa placul si dorintele voastre! Formaie Nunta Bucuresti Charisma Band este aici pentru tine, dorim sa scriem povestea iubirii voastre pe note muzicale!

Videoclipuri YouTube ⬇️

elena cristiana 🎤muzica usoara

Pasionata de muzica de la varsta de 6 ani, Cristiana a participat la numeroase concursuri natioane si internationale de-a lungul timpului, cele mai reprezentatitive fiind concursul Sanremo Junior. 

Vocea puternica, energia si repertoriul vast al solistei o recomandat pentru a face din fiecare eveniment la care este prezenta o amintire de neuitat. Formatie Nunta Bucuresti Charisma Band!

Videoclipuri YouTube ⬇️

korina arvinte🎤
muzica greceasca

Artist cu vasta experienta, 20 de ani a concertat in Grecia alaturi de nume sonore precum Despina Vandi, Vasilis Karras, Evridiki, Nikos Vertis!

Videoclipuri YouTube ⬇️

marian hagiu🎤
muzica greceasca

Artist talentat si complet, Marian Hagiu este cantaret de muzica de petrecere, dar lumea il stie mai ales datorita melodiile celebre in limba greaca si machedoneasca. De 25 de ani, Marian canta alaturi de cei mai buni instrumentisti, iar in prezent are in propriul ansamblu si dansatori, garantand succesul unei seri de neuitat. Atent la detalii, toti cei din trupa artistului Marian Hagiu au costume autentice grecesti si pot aborda cele mai complexe dansuri traditionale. Cu o voce puternica, Marian a putut dezvolta colaborar cu nume celebre: Marcel Pavel, Andra, Conenect-R, dand nastere impreuna la multe hituri. One man show, Hagiu este reteta de succes a unei seri de neuitat. 

Videoclipuri YouTube ⬇️